test

Opinie o WLR Baran Chełmek (stolarnia)

Korzystałeś z usług WLR Baran Chełmek (stolarnia)? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2008-09-18 08:37

Wizyt: 13723
Komentarzy: 1986
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
25.09.2008 (10 lat temu)
25.09.2008 (10 lat temu)

WLR Baran Chełmek (stolarnia)

Co nitk tam nie pracuje,że nie można się dowiedziec nic na temat tego zakładu pracy
autor
17.11.2013 (5 lat temu)
17.11.2013 (5 lat temu)
Baranku boży wspomuz Grzesia groszem .
użytkownik
21.11.2013 (5 lat temu)
21.11.2013 (5 lat temu)
P.......L SIE ...frajerze
użytkownik
24.11.2013 (5 lat temu)
24.11.2013 (5 lat temu)
Jest praca przy łopacie dla ciebie
autor
25.11.2013 (5 lat temu)
25.11.2013 (5 lat temu)
W.L.R -wolność ludzie rap
użytkownik
25.11.2013 (5 lat temu)
25.11.2013 (5 lat temu)
siema pozdro z holandii
autor
28.11.2013 (5 lat temu)
28.11.2013 (5 lat temu)
To dwadzieścia na dwadzieścia kiedy zakład upada 1992-2012 po tych dwudziestu latach nagle ochota na interes upada

‘’O tym co było, no i o tym co jest teraz’’, dziś nie warto o tym mówić, bo to zamknięty temat.
użytkownik
30.11.2013 (5 lat temu)
30.11.2013 (5 lat temu)
niema jak anglia
autor
01.12.2013 (5 lat temu)
01.12.2013 (5 lat temu)
niema jak hiszpania.......
autor
01.12.2013 (5 lat temu)
01.12.2013 (5 lat temu)
i niema jak finlandia
użytkownik
01.12.2013 (5 lat temu)
01.12.2013 (5 lat temu)
nie ma jak marzenia
użytkownik
04.12.2013 (5 lat temu)
Vietnam... to było piekło...
autor
05.12.2013 (5 lat temu)
05.12.2013 (5 lat temu)
UKRAINA tam jest raj
użytkownik
05.12.2013 (5 lat temu)
05.12.2013 (5 lat temu)
p daly jak mongol pyta pyty
użytkownik
19.12.2013 (4 lata temu)
z okazji swiąt życzę wam ujów mujów i innych dzikich węży
użytkownik
20.12.2013 (4 lata temu)
20.12.2013 (4 lata temu)
pie...l sie uju muju dziki wezu hihihi
autor
19.02.2014 (4 lata temu)
19.02.2014 (4 lata temu)
witam pracuje ktos tam jeszcze
??
autor
20.02.2014 (4 lata temu)
20.02.2014 (4 lata temu)
nikt ci..o niemyta
autor
20.02.2014 (4 lata temu)
20.02.2014 (4 lata temu)
nikt ci..o niemyta hahaha
użytkownik
16.03.2014 (4 lata temu)
16.03.2014 (4 lata temu)
To juz jest koniec
autor
24.03.2014 (4 lata temu)
24.03.2014 (4 lata temu)
witam padlo to juz ca;kowicie ???
autor
26.03.2014 (4 lata temu)
26.03.2014 (4 lata temu)
rozkreca sie na nowo
autor
28.03.2014 (4 lata temu)
28.03.2014 (4 lata temu)
mozna jasniej jak to na nowo sie rozkreca ??
użytkownik
autor
26.06.2014 (4 lata temu)
26.06.2014 (4 lata temu)
czy ktos tam jeszcze pracuje?
autor
26.06.2014 (4 lata temu)
26.06.2014 (4 lata temu)
nie nie nie nie nie nie
autor
20.08.2014 (4 lata temu)
20.08.2014 (4 lata temu)
dziala ta stolarnia jeszcze ??
autor
14.10.2014 (4 lata temu)
14.10.2014 (4 lata temu)
Juz nie.
autor
16.10.2014 (4 lata temu)
16.10.2014 (4 lata temu)
a mozna cos wiecej na odpowiedz juz nie ?? otwiera sie tam cos nowego ??
autor
23.10.2014 (4 lata temu)
23.10.2014 (4 lata temu)
szkoda! nie pracuje tam juz 4 lata ale jednak miło wspominam te 7 lat przepracowane tam !
użytkownik
05.11.2014 (4 lata temu)
05.11.2014 (4 lata temu)
"Przezimuję tam i będzie git:D
Chociaż jak zima będzie ostra to będzie ciężko(wypisk niezły tam był:P)
Pozdro dla obecnych i byłych pracowników(szczególnie dla Expresa i Mongoła)"

JAK ROBILI TAM TACY LUDZIE TO NIE DZIWIE SIE ZE TO UPADLO. ORT PIERWSZA KLASA :D
użytkownik
16.01.2015 (3 lata temu)
16.01.2015 (3 lata temu)
w koncu jebiecie w lamiplolu bez przerwy za grosze pieniadze lub w jeszcze w wiekszym gownie cioty
zycze wam duzo sily haha
użytkownik
01.02.2015 (3 lata temu)
01.02.2015 (3 lata temu)
pawlo ty pizdo
autor
13.07.2015 (3 lata temu)
13.07.2015 (3 lata temu)
hello wie ktos cos co tam powstalo po wielkim wakladzie w.l.r ??
użytkownik
07.09.2016 (2 lata temu)
07.09.2016 (2 lata temu)
Lamipol teraz tam dziala xd
autor
02.10.2016 (2 lata temu)
02.10.2016 (2 lata temu)
PODOBNO baran cos dziala prawda to ??
użytkownik
11.11.2016 (2 lata temu)
11.11.2016 (2 lata temu)
ma teraz sklep meblowy pod agatem..

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

schenker

Murbet

Witkiewicza

Eko okna

Warsaw media house

lingaro

boston scientific

atos

idg poland

Tmg

Eurovia szczecin

Eurovia

intel

edge

SZUSTER

two-m
comarch

comarch lublin

Mondelez plonsk

Mondelez

Mondelez Płońsk

wilhelmsen szczecin

coloplast szczecin

profit fresh

Terg

refresco kety

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.com.pl | regulamin