test

Opinie o Wielobranżowy zakład usługowy Czak Tychy

Korzystałeś z usług Wielobranżowy zakład usługowy Czak Tychy? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): lolo
Data: 2009-09-14 07:54

Wizyt: 12373
Komentarzy: 5
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
14.09.2009 (9 lat temu)
14.09.2009 (9 lat temu)

Wielobranżowy zakład usługowy Czak Tychy

Wielobranżowy zakład usługowy Czak Tychy

Piszcie co sądzicie na temat firmy "CZAK"
użytkownik
14.09.2009 (9 lat temu)
14.09.2009 (9 lat temu)
To nie ja się kręce, to zawirował świat.
użytkownik
07.10.2009 (9 lat temu)
07.10.2009 (9 lat temu)
Forma Czak jest blisko związana z firmą Elmax Tychy. Cos chyba powstawali razem. Obecnie Elmax ściga i prokuratura i inspekcja pracy. Oszukali inspektorów, a ci donieśli na prokuraturę. Elmax obecnie na gwałt wykupuje reklamy na autobusach i inne bo kontrahenci uciekają. Chyba obie firmy nieciekawe.
użytkownik
18.10.2009 (9 lat temu)
18.10.2009 (9 lat temu)
Prokuratur to ich sciga raczej za uklady z hiszpanami. Wjkręcili Elmaxa na budowe tarasy kopernika w Tychach bo pewnie mafia hiszpanska przejmuje tam jakies rejony po wlochach i szukaja zaczepienia na slaskie firmy. O inspekcji pracy to jakiegos robotnika podobno tam strasznie wykonczali. Chcieli go na zywca zakopac niby.
użytkownik
16.03.2012 (6 lat temu)
16.03.2012 (6 lat temu)
udalem sie w celu poszukiwania pracy,wpadlem do czaka,na dzien dobry mala bajera z kadrowymi,ktore sie pytaja czy mam szkole np.murarza,malarza itp.odpowiadam,ze nie poniewaz za komuny i troche pozniej byly takie szkoly,nie ma juz takich.pokazujac jej mnostwo certyfikatow budowlanych i nie zalatwilem niczego.ciasnota umyslowa tych pan nie pozwalala na jakąkolwiek alternatywę.potem powiedziela jedna,ze potrzebuja elektryka ,ktory kladzie plytki i murarza ktory maluje.szukaja pirotechnikow akrobatow a placom jak dzieciom na ulotkach w dodatku pol do lapki a pol na konto.zlodziejstwo i partactwo bo nie ma tam ani jednego solidnego pracownika.pora by kadrowe wziac na budowe

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

caterpilar

schenker

Murbet

Witkiewicza

Eko okna

Warsaw media house

lingaro

boston scientific

atos

idg poland

Tmg

Eurovia szczecin

Eurovia

intel

edge

SZUSTER

two-m
comarch

comarch lublin

Mondelez plonsk

Mondelez

Mondelez Płońsk

wilhelmsen szczecin

coloplast szczecin

profit fresh

Terg

refresco kety

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.com.pl | regulamin