test

Opinie o T Komp Tomasz Kruszewski

Korzystałeś z usług T Komp Tomasz Kruszewski? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): morwa
Data: 2018-10-31 12:24

Wizyt: 1367
Komentarzy: 18
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.10.2018 (3 miesiące temu)
31.10.2018 (3 miesiące temu)

T Komp Tomasz Kruszewski

Jedyne komentarze na temat tej firmy znajduję z 2017. Działają? Rekrutują?
użytkownik
31.10.2018 (3 miesiące temu)
31.10.2018 (3 miesiące temu)
Cienko przędą
użytkownik
04.11.2018 (3 miesiące temu)
04.11.2018 (3 miesiące temu)
Cienko to może właściciciel napisać jak chce dobrze wypaść!!!!!
użytkownik
04.11.2018 (3 miesiące temu)
04.11.2018 (3 miesiące temu)
Skoro nie cienko to jak? Bo poważnie myślę o tej firmie. Może nie tak poważnie jak poważna jest muza Bethovena, ale też całkiem poważnie.
użytkownik
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
Zajrzyj na listy dłużników i masz odpowiedź
użytkownik
07.11.2018 (3 miesiące temu)
07.11.2018 (3 miesiące temu)
Zajrzałam dzisiaj. Może nie toną jeszcze ale wiszą kasę innym firmom a to chyba znaczy że za wesoło nie jest.
użytkownik
08.11.2018 (3 miesiące temu)
08.11.2018 (3 miesiące temu)
Jaka dla mnie porażka!!!!! Firma niewiarygodna finansowo!!!
użytkownik
10.11.2018 (3 miesiące temu)
10.11.2018 (3 miesiące temu)
W Review Googla mają 3,1. Szału nie robi.
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Chyba 3 już i leci w dół. A jak dostają negatywa to piszą że kogoś nie znają :-)
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
Dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi..........
użytkownik
31.10.2018 (3 miesiące temu)
31.10.2018 (3 miesiące temu)
Śledziłem ich na Twitterze do listopada 2017 a potem wszystko padło. Co się dzieje to widać https://domainspy.info/stats/tkomp.com. Daily Unique Visitors: 39. Tkomp.com is estimated worth $ 8.95.
użytkownik
31.10.2018 (3 miesiące temu)
31.10.2018 (3 miesiące temu)
O ja pierdykam! 8.95 USD? 12 lat ekspansji przyniosło złote jajo Ale to jest ciekawsze na spaju!! It is estimated worth of $ 8.95 and have a daily income of around $ 0.15. We found potential security risks with tkomp.com and it is Un-SAFE to browse this website. USE EXTEREME CAUTION while visiting this website.
użytkownik
04.11.2018 (3 miesiące temu)
04.11.2018 (3 miesiące temu)
WOW. Naprawdę jestem w szoku. Dopiero przeczytałam. Firma z lekkim zadęciem a tu taki dzwon.
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Gdyby to był jakiś agrospec od szklarniowych ogórków to bym nawet nie zauważył. Jednak to firma z IT więc takie wyniki i taka stronka firmowa to już śmiech na sali. Głośny śmiech że aż w Grójcu słychać.
użytkownik
04.11.2018 (3 miesiące temu)
04.11.2018 (3 miesiące temu)
Co się dzieje to widać po ogłoszeniach o sprzedaży ich długów i to by było na tyle ;-(
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
No to sie Tomcio dorobił $ 8.95!
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Cha. Cha. Cha. Za $ 8.95 to ja dla kota u Chińczyka zabawki kupuję.
użytkownik
01.11.2018 (3 miesiące temu)
01.11.2018 (3 miesiące temu)
zaglądam czasem na ich bloga ale jak na wielu ich stronach tylko : Strona w przygotowaniu

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

opgk opole

ngk

medical inowrocław

kujawiak inowrocław

solanki inowrocław

inowrocław

Bershka

remondis

jabo marmi

Imbud

diebold szczecin

tedi lublin

rosiński

gpec

defloration

praszka

ezt

ezt praszka

częstochowa

kadam

hamilton gdynia

hamilton
gdańsk

praca bis sochaczew

tarnowskie góry

Betamed

stokson piekary

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.com.pl | regulamin