test

Opinie o Firma syldorf niemcy landschut

Korzystałeś z usług Firma syldorf niemcy landschut? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Sacha1910
Data: 2016-08-04 10:45

Wizyt: 1991
Komentarzy: 7
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
04.08.2016 (2 lata temu)
04.08.2016 (2 lata temu)

Firma syldorf niemcy landschut

Obóz pracy kiepskie warunki mieszkalne wynagrodzenie najniższe 850 euro do tego co miesiąc odciągane są śmieci mieszkanie i różne inne wymyślone historię dlatego też nie polecam firmy Silver jako pracy za granicą konkretnie komisjonowania ponieważ wygląda to wszystko jak obóz pracy
użytkownik
14.11.2017 (rok temu)
14.11.2017 (rok temu)
https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1024684
użytkownik
14.11.2017 (rok temu)
Obóz pracy Syldorf Rewe
Nie polecam
Jak chcesz sie poczuć wyruchany na wszystko
To tu możesz to przeżyć
Patologie i oszustwo
użytkownik
18.11.2017 (rok temu)
18.11.2017 (rok temu)
Zgadzam się z tymi opiniami powyżej:
Pracowałem w tej firmie 6miesięcy
Pierwszy miesiąc miałem próbny,pracowałem sześć dni w tygodniu zarobiłem na czysto 890 euro zalamałem się jak zobaczyłem przelew za pierwszy miesiąc dwudziestego dnia drugiego miesiąca
Pierwsze co pomyślałem to że jestem w wariatkowie sterowanym przez kapo tej firmy syldorfff
Straszono mnie ze niewyrabiam normy 250 produktow na godzine tony przeżucacania mleka masła i innych prduktów w temperaturze 4C'
Poczułem stosowany mobing kapusi donosicieli przydupasów madakra patola
Drugi miesiąc przyspieszyłem ale na wyplacie różnica była 50€
Zachorowałem poszłem do lekarza
Lekarz mnie spytałgdzie pracuje i że mam zmienić pracę
Na dru dzien na chorobowym dostałem telefon że mam iść do pracy zmuszano mnie do tego
Przyjechał z pracy jakis kierownik kazał mi podpisać aliczkę na 50€ za kare ze nie przyszlem na l4 do pracy i zaciagnal mnie na chorobowym do pracy
Wtedy poczułem że jestem w obozie pracy ,bardzo się wpieniłem w ten dzień.W nastepnym tygodniu dałem wypowiedzenie miesieczne
I po miesiacu uwolnilem sie z tego lagru
Jak se teraz wspomnę że pchałem wózki ręcznie od 400 do pół tony przez minimum 8do10 godzin dziennie 6dni w tygodniu to praca nieludzka w tych czasach
NIKOMU NIE ŻYCZĘ PRACOWAĆ W TAK HANIEBNEJ FIRMIE"SYLDORF"zresztą sami ludzie wiedzą po tej rotacji jala tam była co tydziem od 4 do 6 nowych
Opisałem tylko garstkę bez szczegółów,tak nakręcać ludzi o pracy to potrafi diabeł który tam tkwi

UWAŻAJCIE!!!
NACIĄGAJĄ!!!
OBIECUJĄ!!!
OSZUSTWO!!!
MOBING!!!
Rotacja ludzi!!!
NIEZIEMSKA PRACA FIZYCZNA!!!
"REWE LAGER EITTING BAYERN
użytkownik
18.11.2017 (rok temu)
18.11.2017 (rok temu)
Haha ja tam bylem jeden dzień czułem się jak w małpim gaju ,jak zobaczyłem ludzi jak ładują na wózek prawie pół tony mleka masła i innego guwna w 5minut ri sie kurna w pale nie miesci a chciali zebym tu moją żone przywiózł bo potrzebowali na gwał ludzi poprostu nocomento tylko nagraći na youtube
użytkownik
24.11.2017 (rok temu)
24.11.2017 (rok temu)
Widzę że byli pracownicy opisują powyżej tylko.i wyłącznie prawdę,nie będe komentował tej firmy bo szkoda słów i ludziom wyjeżdżających mających zamiar tam zarobić niech się przygotują na najgorsze
Powiem krótko nie polecam,prawda wychodzi w krótkim czasie.
użytkownik
7 lis (miesiąc temu)
7 lis (miesiąc temu)
A ja właśnie mogę polecić kazdemu kto umie pracować a nie narzekać., bo na prawdę da się zarobić

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Bader
Piast

Nader

flexcraft

kanlux

spokey

Lider tech wroclaw

Lider tech Suwałki

Aspi spółka

Aspi

avs polska

Vaillant

Excel handling

Hilti

skotan

sadoch

oqema

rutom

DEMKÓW

qou

Olma nowy sacz

agrifirm

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.com.pl | regulamin