test

Opinie o eurotop praca Łódź

Korzystałeś z usług eurotop praca Łódź? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): xena
Data: 2011-02-05 15:55

Wizyt: 8599
Komentarzy: 5
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
05.02.2011 (7 lat temu)
05.02.2011 (7 lat temu)

eurotop praca Łódź

z eurotopem tez mialam do czynienia szukaja akwizytorow ktorych nazywaja konsultantami lub specjalistami ds obslugi klienta!!!oglaszaja sie ze bok magazyn itp a to tylko akwizycja!!!kpina na maxa tyrasz od 8do8 za prowizje i na zlecenie lub na czarno!!!chodzisz po chalupkach i wciskasz perfumy cyfre plus lub inne buble!!!
a ci ich akwizytorzy to chamy i buce wyszczekane pajace z wykuta spiewka na pamiec ale latwo im pocisnac...szkolenie jak cos to w terenie np w głownie pod spartem!!!wciskasz klientom perfumy za 40zl flakon 100ml!!!tak samo robi netia dialog n cyfra+ i polsat!!szukaja domokrazcow pod haslem konsultant itp a tak na prawde czlowiek lazi w kazda pogode z buta po miescie czasem gdzies po wsiach i wciska ludziom buble np talerze cyfry a netia to jeszcze sciamnia ze sie z tp polaczyla i w ten sposob naiwni ludzie z nimi umowy podpisuja!!!a cyfra ze analogowa tv likwiduja i to last minuet na podpisanie z nimi umowy!!!a ludzie naiwni kupuja ich baje i podpisuja umow a pozniej sobie w brode pluja jak sie przekonaja jaka glupote zrobili!!!

a juz najbardziej mnie bawi jak ci pseudo konsultanci sie buldocza jak sie ich akwizytorem nazwie ze oni nie sa akwizytorami bo na chama nic niby nie wciskaja jak klient nie chce to nie bierze niby racja ale jak nic nie sprzeda to nie zarobi i tu sie kolko zamyka!!!
OMIJAC Z DALEKA CHYBA ZE KOMUS SIE NUDZI I LUBI PIESZE WYCIECZKI NA WLASNY KOSZT PO LODZI I OKOLICACH NP ROGOW!!
użytkownik
23.02.2011 (7 lat temu)
23.02.2011 (7 lat temu)
zgadza się to prawda!
autor
11.05.2011 (7 lat temu)
11.05.2011 (7 lat temu)
firma kogucik tak jak wiele na naszym rynku mogę nawet kilka wymienić eurotop eniro dimar vline ecta esim eurobook selgros planeta alkoholi etc
wszedzie db gdzie nas nie ma tylko w przypadku ryanair to mozna sie w niezle dlugi wkopac nie mowiac juz o mobbingu... pozostale wymienione firmy szukaja frajerow co im beda tyrac za pol darmo wiekszosc z firm to telemarketing umowa zlecenia za prowizje...ale selgros umowa o prace ale tez kich totalna kasowo i atmosferowo ludzie nie mili
eurotop szuka akwizytorow ale wg nich to sa doradcy specjalisci lub konsultanci pffff żenada na maxa!!!odradzam omijać z daleka..niestety nie znam firmy którą moge polecić bo teraz co 2ga to kogucik i oszukańcza szukająca łosia co zapierdalania za pół darmo
użytkownik
06.02.2015 (3 lata temu)
06.02.2015 (3 lata temu)
Też tam kiedyś pracowałem wytrzymałem niecały tydzień; wszystko co napisała xena to 100% prawdy; Eurotop = syf, paździerstwo i wyciąg z f**ta.
użytkownik
12.08.2015 (3 lata temu)
12.08.2015 (3 lata temu)
aż tak strasznie jest i tragicznie? dobrze wiedzieć. w sumie nieco się naczytałem na opiniach na gowork w oddziale w Łodzi, aczkolwiek wiadomo, że mogą tam pisać naprawdę sfrustrowani ludzie i większość ich opinii może być nieprawdą. dzięki za informacje!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Prokom

tekom

warsaw media house

abm
Dgs

water bud

lufthansa systems

MEAT-PROS

poltel

bosch

selgros łódź

onwelo

Dec poland tekpro

santander bank

Dec poland

Tekpro

Cdp

apteka

ccds zielona góra

ccds

Drobimex

Zielona góra

fachmann

Prexpol

Grupacon Mielec

Grupacon

bridgestone
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.com.pl | regulamin