test

Opinie o DPD CONTACT CENTER

Korzystałeś z usług DPD CONTACT CENTER? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): a
Data: 2010-07-21 20:26

Wizyt: 5677
Komentarzy: 87
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
21.07.2010 (8 lat temu)
21.07.2010 (8 lat temu)

DPD CONTACT CENTER

Ludzie nie warto tam pracować niezły wyzysk i nic wiecej płaca mało praca po 10 godzin jednego dnia innego 6 NIE WARTO
autor
01.09.2011 (7 lat temu)
01.09.2011 (7 lat temu)
Widzę że emocje na forum opadły:)
użytkownik
01.09.2011 (7 lat temu)
01.09.2011 (7 lat temu)
to je podniesc pracownik miesiaca ciolku
użytkownik
02.09.2011 (7 lat temu)
02.09.2011 (7 lat temu)
własnie jak tam romanse pewnych osób cały czas wyzysk pracowników
autor
05.09.2011 (7 lat temu)
05.09.2011 (7 lat temu)
"Kropka" - mnie temat nie dotyczy więc nie mam zamiaru tu nic podnosić...
Lubie poczytać, że inni mają gorzej:)
użytkownik
05.09.2011 (7 lat temu)
05.09.2011 (7 lat temu)
Ej dawajcie wszyscy zrobimy bunt w przyszłym tygodniu.

Wyjdziemy na parking i go zablokujemy tak żeby nikt nie mógł wjechać ani wyjechać. Będziemy chodzić w kółko, zrobimy sobie takie fajne banery i spalimy kukłę kierowniczki. Kto wie może wyjdzie z tego drugi Egipt, Grecja albo Anglia:)

Przez 4 godziny nikt nie będzie odbierał telefonów - statystyki polecą na pysk.

Klienci i tak nie zauważą różnicy że nas nie będzie, ale może ktoś z DPD zainteresuje się naszym cierpieniem....

..przecież to niemożliwe, że wszyscy mają w dupie to że nam jest źle....
autor
05.09.2011 (7 lat temu)
05.09.2011 (7 lat temu)
Prawdopodobnie - pierdolisz jak potłuczony:)
Bunt jest dobrym pomysłem ale blokada parkingu to juz przesada!!! Ucierpią na tym normalni ludzie chcący wrócić do domu po pracy i odpocząć od tego pierdolnika!!!

Ja mam to w dupie że Ci jest źle:)
użytkownik
05.09.2011 (7 lat temu)
05.09.2011 (7 lat temu)
pracownik - na takie podejście brak mi argumentów.

jak masz to w dupie to po co się udzielasz i tylko niepotrzebnie podnosisz ciśnienie?
idz sobie popisać na innym forum a tu się nie udzielaj - pudelek czy coś takiego... albo pododawaj głupie komentarze do zdjęć na nk.

Bez blokady parkingu nikt nas nie zauważy, a przecież chodzi nam o coś innego.
Chodzi o to żeby 'góra' zobaczyła że dzieje sie źle, bo mam wrażenie że poza statystykami oni nic nie widzą....

Mówiąc 'góra' mam na myśli zarząd albo jakiegoś prezesa.
Przecież kierowniczka też musi mieć swojego przełożonego...

Proponuję postawić krzyż na środku parkingu - najlepiej żeby jakiś harcerz to zrobił.
To przyciągnie tłumy ludzi których ciężko będzie wygonić i do tego telewizja jeszcze przyjedzie. Inne kraje znowu będą się z nas śmiały, ale grunt żeby ludzie dowiedzieli się że nam się nie chce robić.

pozdr
autor
05.09.2011 (7 lat temu)
05.09.2011 (7 lat temu)
'Prawdopodobnie'
mam takie samo prawo udzielać się na tym forum jak Ty!
Jestem tu ponieważ ktoś Ci musi uświadamiać że nic nie zmienisz więc morda w kubeł i weź się za robotę póki ją jeszcze masz!

Krzyż słaby,
mam lepszy pomysł:) weź jakieś koleżanki i zróbcie manifest bez staników albo coś w tym stylu - na Ukrainie to przyniosło efekty...
Ludzie wykażcie się determinacja!!!
Chyba że na tym forum pierdolicie z nudów tak jak ja:)
użytkownik
05.09.2011 (7 lat temu)
05.09.2011 (7 lat temu)
Tchorzu skoro ciebie nie dotyczy to znaczy ze uciekles , gratulacje ale nie wiadomo po co tu zagladasz,
autor
07.09.2011 (7 lat temu)
07.09.2011 (7 lat temu)
Jestem bliżej niż Ci się wydaje....
użytkownik
10.09.2011 (7 lat temu)
10.09.2011 (7 lat temu)
to podaj login gałganie
użytkownik
10.09.2011 (7 lat temu)
10.09.2011 (7 lat temu)
obstawiam ze to któryś z kierowników zmiany stawiam na osobe z góry
autor
12.09.2011 (7 lat temu)
12.09.2011 (7 lat temu)
Żal mi Was Kochani:)
użytkownik
02.11.2011 (7 lat temu)
02.11.2011 (7 lat temu)
Uwaga wszystkich przestrzegam każdego przed pracą w DPD zwłaszcza w oddziale w Pruszkowie, pięknie gadają zachwalają mówią o dotacjach i innych dodatkach a w rzeczywistości jesteś nic nie znaczącym śmieciem jak jeszcze rozwozisz to się nie czepiają ale jak masz sporo zwrotów to straszą karami, ale najgorsze jest to że na moim przykładzie rozchorowałem się z środę zakończyłem pracę przed 17 bo ledwo widziałem, w głowie mi się kołowało, chciałem wziąść wolne w czwartek aby udać się do lekarza po jakieś leki ale nie dali wolnego, powiedziano że nie ma takiej opcji , ledwo co trzymałem się na nogach, gardło też mocno przeziębione miałem ledwo co mówiłem to przyjechałem w czwartek porozwoziłem tyle aby na paliwo się zwróciło , gdyż w tym stanie nie byłem w stanie więcej rozwieść , i tak samo w piątek, a tu niespodzianka , przyjechał lider na kontrole opierniczył mnie że pół godziny robię jeden stop, że jego nie obchodzi że jestem chory i że w poniedziałek mam pogadankę z ( szefostwem ) i on poinformuje mnie jakie kary mi grożą ( ( usunięte przez administratora )jest za niepodstawienie samochodu dla( usunięte przez administratora ) nie rozwożenie takiej ilości jaką on chce w takim stanie to tak samo jak bym nie podstawił samochodu ). Dlatego każdy kto z własną działalnością zatrudni się to podpisuje na siebie wyrok........ Okres wypowiedzenie 3 miesiące, w tym okresie nie ma dopłat , s( usunięte przez administratora ) nie wliczam zużycia auta dlatego niech nikt nie waży się ładować w to bagno, ponadto informują że też mam swoje prawa i wszystkie bluźnierstwa z tej kontroli nagrałem na dyktafonie i jak mi podskoczą to idę do prokuratury , bo to podchodzi pod ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
pes - wczoraj o 17:14 odpowiedz | cytuj
witam to znowu ja. Widać niektórzy w kraju nadal sądzą że czasy (niewolnictwa) nadal są, nie dość że masz własną działalność to tobie powinno zależeć aby jak najwięcej przewieźć, ale jak się nie opłaca to po co dopłacać i się przemęczać pracując do 20 , jak można na luzie przetrzymać okres wypowiedzenia , ale nie w Pruszkowie tam jesteś ośmieszany, sprawdzany , kontrolowany, jeżeli tobie się nie opłaca dopłacasz do interesu to oni i tak zrobią tak abyś jeszcze więcej był stratny a najlepiej jest nałożyć karę tak aby dany pracownik się uciszył, lecz nie ze mną te numery, ja mam swoje prawa i żadnym sługusem bez podstawy nie będę. Z tymi ludźmi się nie dogadać dlatego trzeba rozdmuchać tą sytuację w mediach, czekam na chętnych do opisania swoich przeżyć z tą firmą w gazecie wyborczej proszę ( usunięte przez administratora )Ogólnie nie jestem zadowolony z pracy oddziału w Pruszkowie , i nikomu nie polecam

i jeszcze jedno pisząc na nich prawdę to oni już cenzurują to co się na nich wypisuje , to mafia z niej nie ma wyjścia
użytkownik
10.11.2011 (7 lat temu)
10.11.2011 (7 lat temu)
DPD jest firmą przyjazną pracownikowi, musi on tylko wykazać odrobinę zaangażowania i inicjatywy - napewno zostanie doceniony.

Dziękuję DPD za nadanie mojemu życiu kierunku, mam nadzieje że nasza współpraca będzie trwała długo.
użytkownik
10.11.2011 (7 lat temu)
10.11.2011 (7 lat temu)
To jak tam wam zle to zapraszam na hale na zlecenie dymac za 1000zl na miesiac
użytkownik
10.12.2011 (7 lat temu)
10.12.2011 (7 lat temu)
jest duzo minusów , ale ze swieca szukac drugiej tego typu pracy z umowa o prace
użytkownik
29.06.2012 (6 lat temu)
29.06.2012 (6 lat temu)
Koleżanko Zosiu, ze świecą to szukać roboty jak się umowa na 2 lata skończy
użytkownik
24.07.2012 (6 lat temu)
Po co kłamać i zachęcać do tej beznadziejnej roboty? g.wno zawsze wyjdzie na wierzch...
użytkownik
20.06.2013 (5 lat temu)
20.06.2013 (5 lat temu)
cześć. Czy nadal jest tam tak źle??
użytkownik
24.06.2013 (5 lat temu)
24.06.2013 (5 lat temu)
też jestem ciekawa... jutro mam tam rozmowę i nie wiem czy warto iść...
użytkownik
22.07.2013 (5 lat temu)
22.07.2013 (5 lat temu)
podbijam!
użytkownik
10.09.2013 (5 lat temu)
10.09.2013 (5 lat temu)
Warto zeby zdobyc jakies doswiadczenie i wpis do cv, bo pozniej latwiej o prace gdzie indziej. Stawki porownywalne do innych cc, tylko ciezko zdobyc premie, bo za wszystko obcinaja. Atmosfera pomiedzy pracownikami jest ok,wiekszosc to spoko ludzie, mozna wyjsc na piwo i pogadac ale sa tez buraki, pewnie jak wszedzie. Koordynatorzy i kierownicy to porazka zwlaszcza na dole wyzej sraja niz dupe maja. Jedynie kierowniczka calego cc to spoko babka, w razie czego z nia mozna duzo zalatwic. Byl fajny koles od rekrutacji i szkolen, ktory rozkrecal rozne imprezy i cos sie wreszcie dzialo ale juz go nie ma i teraz biora wszystkich jak leci, wiec nie jest trudno sie dostac. Jak ktos sie bardzo wyroznia to moze trafi do dzialu interwencji ale nie czesto sa tam wolne miejsca i tam jest nawet fajnie, bo mocno sie odcinaja od balaganu w cc.
użytkownik
30.10.2013 (5 lat temu)
30.10.2013 (5 lat temu)
Wpis w cv moża zdobyć pracując gdziekolwiek indziej i to za wyższą pensję. Bez wyzysku i beznadziejnych, chorych zasad. Jeśli rzeczywiście sprawia wam przyjemność rozmowa z ludźmi, to polecam biura obsługi t-mobile, orange itp. Mają ludzkie warunki, nie musisz chodzić do kibla ze stoperem i srać na przerwie śniadaniowej (najlepiej jeść na kiblu:))
użytkownik
30.10.2013 (5 lat temu)
30.10.2013 (5 lat temu)
czy możne ktoś napisać z obecnych pracowników jakie są teraz warunki w cc bo od poniedziałku mam rozpocząć szkolenie i nie wiem czy warto
użytkownik
21.11.2013 (5 lat temu)
21.11.2013 (5 lat temu)
Ręce opadają jak to się czyta, mój mąż w tej beznadziejnej firmie w Poznaniu jest kurierem. W bazie jest juz o 7 rano, zasypują go paczkami po sam dach i jeździ dzień w dzień, aż wszystkiego nie dostarczy, generalnie w domu pojawia się srednio o 21.30. Płaca - nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Ciągle dostaje jakieś noty karne nie wiadomo za co, byle tylko uciąć ten "żebraczy zasiłek". Co to w ogóle jest za polityka, żeby po przepracowanym miesiącu płacić I ratę - za dwa tygodnie??? To się nadaje do nagłośniena na szerszą skalę, może media zrobiłyby porządek. Nie można tak traktować ludzi.
użytkownik
26.11.2013 (5 lat temu)
26.11.2013 (5 lat temu)
DO zarządu firmy DPD.
W skrócie postaram opisać moją sytuacje, a mianowicie szukałem pracy trafiłem na wasze ogłoszenie „ zatrudnię kierowcę kuriera” – ucieszyłem się lubię jeździć, odbyłem miłą rozmowę u państwa w firmie na której zostałem poinformowany o tym że spokojnie na osobowym samochodzie wyrobie fakturę 5000 pln netto, ucieszyłem się , później szkolenie 2 dni z kurierem też bardzo miły człowiek, i zaczynam pracę, pierwszy dzień centrum w miarę mi idzie dostałem 30 stopów, już wieczorem dostaję informacje podpis nie wyraźny na umowie – że drugim razem karę dostanę, pilnuję podpisów choć miałem paczki rozwozić a nie umowy, staram się jestem wcześniej ale znowu 30 paczek, proszę o więcej, dostaje 37 z czego połowa nie z mojego rejonu liczę że nawet jak mi dadzą 50 paczek – to ani nierealne żeby rozwieść to po warszawie( miały być rejony) a co tu mówić o fakturze 5000 za miesiąc. Więc mówię że chce rozwiązać umowę, tu zostaje zbywany – a zarazem poinformowany ze muszę pracować 12 tygodni żeby stać się wolnym człowiekiem !!!! widzę że już zaraz kary dostanę za tak zwaną nieczytelną umowę, lub za to że za szybko przesyłkę dostarczyłem !!! więc informuje że się zwalniam i tak słyszę że jak nie przyjdę to karę dostanę 10000 złotych, nie przychodzę do pracy – robi się że mnie przestępcę posądza mnie się o kradzież przesyłek nierozliczenie się z pobrań.
Żądam natychmiastowego przeproszenia pisemnego mojej osoby, zarazem informuje że jestem zmuszony zawiadomić Rzecznika Praw Obywatelskich o państwa poczynaniach – traktowaniu przez państwa pracowników. W przypadku braku reakcji z państwa strony ( przeprosin pisemnych mojej osoby) zawiadomię portale internetowe, dziennikarzy, telewizję. Na pewno nie odpuszczę oczerniania mojej osoby, zaraz żądam zwrotu kosztów paliwa i wypłaty wynagrodzenia za te 3 dni pracy u państwa w firmie.
Z poważaniem
Paweł K.
użytkownik
04.12.2013 (5 lat temu)
04.12.2013 (5 lat temu)
Gó**o się zmieniło i tak juz zostanie w tej ''profesjonalnej'' firemce. Tak samo traktują kurierów jak i tych biedaków na słuchaweczkach. Jeśli ktoś ma fetysz zbierania ch**ów za najbardziej nieudaczną firmę kurierską to zapraszam na koniec Stolicy. Współczuję kurierom, a tym pajacykom którzy na własne życzenie pakują się do tego kołchozu i zakładają słuchawki - mimo wszystko życzę powodzenia: we wciskaniu ludziom kitu, w jak najszybszym zbywaniu klientów (aby nie przekroczyć czasu rozmów!), wytrwałości w trzymaniu moczu i mocnych zwieraczy, zanim doczekacie przerwy pięciominutowej i w spokoju będziesz mógł skupić się dokłanie 3:50 min (bo inaczej zyebka od wielkich pożal się Boże koordynatorów :):):)) Serdecznie odradzam każdemu z osobna tego łagru.
użytkownik
05.02.2014 (4 lata temu)
05.02.2014 (4 lata temu)
Też pracowałam w DPD - syfilis na maxa, klimatyzacja zapleśniała, aż sufit czernieje, każdy ma jakieś uczulenie, każdy kicha, łzawią oczy. Ale oczywiście okna nie można otworzyć, nie można wyjść na przerwę na powietrze (bo Cię sprawdzają i straszą zwolnieniami). Ludzie z którymi współpracujesz są spoko, ale kierownictwo to patologia i zawsze ten sam text: "Cieszmy się, że mamy pracę. Bo na nasze miejsca jest 5 innych osób".

Kurierów się wyzyskuje... Niech zapierdalają aż padną na zawał.

Kiedyś to była fajna firma, ale od jakichś 4 lat - gówno.
użytkownik
01.05.2014 (4 lata temu)
01.05.2014 (4 lata temu)
DPD to porazka na maxa sortownia na mineralnej i kierownictwo!!!! Zero szacunku dla pracownikow a sami zapomnieli jak byli zwykłymi pracownikami zanim awansowali na te pozal sie stanowiska...troche kultury ale czego sie spodziewac po takich ch**ach:) Nie polecam ja 3 miesiace temu sie zwolnilem i nie zaluje.
użytkownik
17.07.2014 (4 lata temu)
17.07.2014 (4 lata temu)
Niestety większość wypowiedzi pokrywa się z rzeczywistością. Miałam okazję pracować tam ponad 2 lata i uważam, że był to stracony czas. Czym dłuższy masz staż pracy tym mniej masz do powiedzenia i traktują Cię jak małe dziecko. Pomijam kwestię klientów, kolejek na linii bo z tym wiąże się niestety ta praca. Bardziej demotywująca od klientów jest postawa tzw. koordynatorów, którymi są ludzie z przypadku - znaleźli się na swoich stanowiskach jeszcze za czasów kiedy formowało się CC i tu już pozostali. Nie grzeszą wiedzą merytoryczną, inteligencją i kulturą osobistą (oczywiście są wyjatki, nie chcę tu generalizować). Prawdą jest, że na słuchawkach siedzą ludzie z wyższym wykształceniem, szerszą wiedzą i kulturą - szkoda mi ich, gdyż raczej nie mają szans na awans, bo są swoistym zagrożeniem dla gorzej prezentujących się na ich tle koordynatorów czy pracowników innych działów. Awanse są "obiecane komuś z góry". Urządzane są co prawda rekrutacje, rozmowy itd. ale z góry wiadomo kto obejmie dane stanowisko. Karierę w dpd robią ludzie z tupetem, pyskaci i niestety bez braku kwalifikacji i wykształcenia - po prostu trzeba wiedzieć z kim się napić czy zapalić papierosa.
Brak szacunku zdarza się nader często - jak źle się poczujesz, masz gorączkę musisz błagać o wcześniejsze wyjście - najlepiej to paść przy stanowisku żeby Cię prędzej puścili. Poza tym statystyki komputerowe mają większą moc niż słowo pracownika (do tej pory zaufanego), komputer wskazuje pewne dane, które nie pokrywają się z tym co mówisz - i masz problem bo nikt Ci nie wierzy, bo system mylić się nie może... Ehhh. W firmie rządzą statystyki i kolesiostwo- niestety dla pracujących tam uczciwych i solidnych ludzi. Od roku mam już spokój z tą firmą i radzę każdemu kto waha się z odejściem - nie ma co się zastanawiać, czym dłużej tam siedzisz, tym gorzej wyrwać się z tego tygla - wiem po sobie. W końcu powiedziałam STOP i jestem spokojniejsza i szczęśliwsza. Tego Wam życzę :) Pozdrawiam
użytkownik
29.08.2014 (4 lata temu)
29.08.2014 (4 lata temu)
eeej o c*uj chodzi hhahha?
pracowałam sobie tam rok, ale lajtowo było.
Ta godzina szybko mija kiedy się wkręcasz i szukasz okazji by się o czymś innym pogadało.
Każdego miesiaca dostawałam zjeby, że piątki przekroczone, ja mówiłam, że poprawie, ale wiadomo jak jest.
Doszlam w koncu do ogarnięcia wszystkiego własnie w 5 minut.szluga pale z 2 minuty, a kiedys paliłam w prawie 10:o przed petkiem włączałam wode, po petku zalewałam kawę, stawiałam koło kibla, szybkie siikuu i biegu!!!
na szczęście siedziałam blisko drzwi.
Jakoś nie odczułam nigdy, że jestem w obozie pracy..Fejs, szamka na biurku, w międzyczasie rozmowa z klientem.
Raz ahaha pod wieczór, kiedy naprawdę jest już tak luuźno, postawiłam sobie tableta i puściłam film.
Niestety raz do mnie koordynatorka przyszła i niezle sie zdziwiła.Ale nie rozumiem. Przecież wykonuję swą prace należycie i można sobie jakoś to umilać.
A wyj*bali mnie, bo zbyt looźno prowadziłam rozmowy z klientami i że raport się nie zgadza.
Ale prace polecam-miłe doświadczenie, naprawdę się nie napracujesz, a hajsy teraz naprawdę są niezłe

pomimo tego zwątpiłam w dpd;(
użytkownik
12.03.2016 (2 lata temu)
12.03.2016 (2 lata temu)
bylem pracowalem nigdy wiecej.
nie ma ludzi do pracy odbieralem po 160 tel dziennie tylkodlatego ze nie mieli ludzi i ciagla kolejka
stawka to 11zl brutto :(((
teraz pracuje na infolinii w banku na reke mam 15pln generalnie nie ma kolejek wiec jest luzno.
nie polecam pracy w dpd jako konsultant tak jak juz wiecie najgorsza praca
użytkownik
15.05.2016 (2 lata temu)
15.05.2016 (2 lata temu)
Pracowałam w Contact Center DPD i mogę przyznać, że nikomu nie polecę tej pracy. Na odległość da się odczuć niesprawiedliwe traktowanie ludzi, szanse na awans są znikome. Owszem znam takich, którym się to udało, ale są to nieliczni. A fakty są takie, że im dłużej się tu pracuje, tym bardziej traktują człowieka jak małe dziecko, które nie ma nic do powiedzenia. Konsultanci są rozliczani z każdej minuty i ciągłe parcie na statystyki, bo ilości za małe, a to, a tamto. Klienci jak to klienci, dzwonią zdenerwowani i nie ma im się co dziwić jeśli kurier nie dojechał, ale wszelką złość wyładowują Bogu ducha winnym konsultantom, którzy muszą się tłumaczyć za kurierów i innych pracowników oddziałów. A gdy klient nie chce się rozłączyć i rozmowa trwa np. kilkanaście minut to jeszcze można dostać ochrzan od koordynatora, że się jest za mało asertywnym, bo się nie zakończyło rozmowy wcześniej. Przy obsłudze maili i czatów też nie ma lekko. Na czacie trzeba pisać nawet z 5 klientami na raz i każdy chce odpowiedzi na już, więc najlepiej jakby się konsultant sklonował :P Przy obsłudze maili konsultanci są sto razy w ciągu dnia przełączani i raz im wpadają maile, a raz połączenia, oczywiście nikt nikogo nie informuje o tym, że będzie wrzucony na połączenia. Osoby, które tym kierują robią niesprawiedliwie, bo jeden konsultant odbierze 2 telefony w ciągu dnia, a drugi 20. Dlaczego? Tego nikt nie wie. Taka sprawiedliwość w tej firmie panuje. Resztę zostawię bez komentarza.
użytkownik
09.09.2016 (2 lata temu)
09.09.2016 (2 lata temu)
Pracowałem w CC DPD ponad 5 lat i jest mi z tego powodu ogromnie wstyd.! Nie wiem, chyba mi na głowę padło, że tyle lat tam siedziałem. Potwierdzam wszystkie negatywne opinie. Mógłbym nawet w sądzie zeznawać. Nikomu, ale to NIKOMU nie polecam. Teraz, pracując w innej firmie nie mogę uwierzyć, że mogłem taki kawał życia poswięcić dla pracodawcy, który miał mnie za nic! Uważam, że to powinno być karalne i ktos wreszcie powinien się tym zająć. Tam się ludzi traktuje gorzej niż dzieci w jakims komunistycznym domu dziecka. Prosze aby nikt nie dał się zwieść temu, że tak musi być Contact Center, bo nie musi!!! Nie może tak być!!! Bardzo współczuje wszystkim kolegom i koleżankom, którzy tam zostali. Kierowniczce życzę, żeby kiedyś poczuła się tak jak ja i wiem, że zablokowała mój awans bo śmiałem się z jej pomysłów. Czy ktoś słyszał , żeby nagrodą za najlepsze wyniki pracy w Contact Center była odzież kurierów DPD ??? Tak, tak... Ale to tylko wierzchołek tej całej kupy gnoju. Mojemu kierownikowi (M.B.) za to dziękuję za współpracę. Okazał się osoba na prawdę w porządku. Szkoda, że nie ma On nic do powiedzenia... Jakkolwiek gdyby ktoś chcial się czegos więcej dowiedziec to zapraszam: [email protected] . Piszę to nie po to, żeby się wyżyć za te 5 lat, ale żeby ostrzec wszystkich. Pamietajcie, nie wierzcie, że tak musi byc, że inaczej się nie da i że zarobki są porównywane z innymi firmami i wyższe byc nie mogą - to kłamstwo!!! Jak wiele innych sloganów tej firmy.... Pozdrawiam serdecznie Andrzej B.
użytkownik
03.10.2016 (2 lata temu)
03.10.2016 (2 lata temu)
Praca fajna, a dziewczyny tylko szukaja okazji jak spojrzeć głęboko w oczy kierownikowi, żeby na koniec powiedzieć "tylko się śmać pozostaje" hahaha jakie to śmieszne - panienko do roboty i intelekt swój wytęż.Żeby nikogo głowa nie bolała jak stamtąd wychodzisz i patrzysz!Bo jednak opinia o Tobie pozostanie i polityk ci nie pomoże.Jak będziesz mieć na uwadze problemy ludzkie to może i zrozumiesz. Zamówienia na obrazy których w SWSU nie ma.Bez komentarza.
użytkownik
24.11.2016 (2 lata temu)
24.11.2016 (2 lata temu)
i jak zwykle "góra" czyta i ma polewkę

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

inter wen

pekao

pragma faktoring

foton

Litwinski

zeitkraft

wody polskie

Zet transport

flexcraft

consorfrut

Grobelny Andrzej

Elpologistyka

Fam

Enea

Prokom

tekom

warsaw media house

abm
Dgs

water bud

lufthansa systems

MEAT-PROS

poltel

bosch

selgros łódź

onwelo

Dec poland tekpro

santander bank

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.com.pl | regulamin